IJsselstein – Oisterwijk

Fietstochten 2023

Zondag 10 september 2023: IJsselstein – Oisterwijk.

Hoe vaak zal ik wel niet naar Oisterwijk zijn gefietst? Welnu, het blijft een leuke rit, met allerlei varianten, en zo hier en daar een pontje. Allereerst neem ik niét de Viaanse brug, maar de Vrevia-pont die mij overzet naar Vianen.
En dan maar weer op weg naar Leerdam, de Linge kruisen en vervolgens de veerboot over de Waal bij Brakel. Het is een snikhete dag (33 graden) en de dagjesmensen hebben hun klapstoelen onder de boom gezet om naar de veerboot te kijken.
De derde pont die ik van plan ben te nemen (die van Nederhemert), vaart niet op zondag. Dat betekent dat ik een eindje moet omrijden  om bij de vierde pont te komen: het Bernse Veer. Die is nog altijd gratis. Als ik aan de overkant ben, zit ik in Brabant. Oei, oei, oei, het wordt nog heter, lijkt het wel. In Herpt drink ik een liter appelsap. Omstreeks 18.00 uur arriveer ik in Oisterwijk. Vandaag geen Vrienden op de fiets-adres, want dat was hier niet te vinden. Dus vannacht slaap ik weer eens bij Meneer van Eijck.

List   

Information
Click following button or element on the map to see information about it.
Lf Hiker | E.Pointal contributor

20230910 - IJsselstein - Oisterwijk   

Profile

50 100 150 200 5 10 15 Distance (km) Elevation (m)
No data elevation
Name: No data
Distance: No data
Minimum elevation: No data
Maximum elevation: No data
Elevation gain: No data
Elevation loss: No data
Duration: No data

Description

Add here your formated description

Geef een reactie