Koningshooikt – IJsselstein

Fietstochten 2023

17 april 2023: Koningshooikt – IJsselstein.

Na een goede nachtrust en een ontbijt met champagne (aangeboden door mijn Vrienden op de Fiets-gastheer) rijd ik vandaag noordwaarts. Het wordt een dag waarop ik weinig foto’s maak, maar wel veel kilometers wegtrap.
Hier zijn we al in de grensstreek alwaar Johannes van den Bosch een kolonie voor bedelaars stichtte. Al eerder was ik in Overijssel waar deze Johannes de veenkoloniën oprichtte. Hier is een hoekje van het terrein ingericht als begraafplaats voor de vagebonderende.
Zo komt er een einde aan zes leuke fietsdagen en enkele musea-bezoekjes. Ik eet nog een spaghetti in Sleeuwijk en dan de laatste loodjes naar huis!
De fietstocht duurde zes dagen en ik reed 463 kilometer. Op woensdag fietste ik naar Chaam, op donderdag naar Steenheuvel en op vrijdag naar Quevaucamps. Zaterdag maakte ik twee tochtjes: eerst naar de mijnwerkerssite Grand Hornu en in de middag naar Haut Ittre. Ook zondag weer twee ritjes: eerst naar Museum van Buuren en Villa Empain en in ’s middags naar Koningshooikt. Maandag huiswaarts.

List   

Information
Click following button or element on the map to see information about it.
Lf Hiker | E.Pointal contributor

20230417 - Van Koningshooikt naar IJsselstein   

Profile

50 100 150 200 5 10 15 Distance (km) Elevation (m)
No data elevation
Name: No data
Distance: No data
Minimum elevation: No data
Maximum elevation: No data
Elevation gain: No data
Elevation loss: No data
Duration: No data

Description

Add here your formated description

One thought on “Koningshooikt – IJsselstein

Geef een reactie